„Violenta ne ingroapa viitorul”

images[3]

Functia principala a unei familii este de a promova frumosul si binele in copiii lor, dar ce vedem noi acum  in familii? Copii batuti, suflete ranite si durere  atit spirituala cit  si fizica. Dragi parinti, ginditi-va macar pe un minut, ca voi ingropati viitorul nostru, dragostea si duiosia cu care  trebuie  sa inconjurati copiii , o transformati in ura si detestie.

Olga Chencheci, o fetita de doar 6 anisori, déjà a simtit acea indiferenta din partea tatalui vitreg care o snopeste in batai de cite ori ii cade sub mina.Ceea ce ma uimit foarte tare este afptul ca educatoarele de la grafinita privesc cu indiferenta la durerea ei si nu anunta instantele  deoarece cum spun ele le este frica da gura lumii si de tatal fetitei. Sufletelul ei necajit si surmenat de zilele lungi pline de cuvinte urite si lovituri dureroase, in plus este necajita si de ajutorul de educatoare de la gradinita, ii macina viata inca de la inceput.  Cine va citi acest reportaj, va rog sa interveniti, ca copii ne sunt viitorul si sa nu uitam ca violenta naste violenta.

5 Comments »

  1. 1
    purice iurie Says:

    Olga, Violenata este tratata de tine in cazul Olgai la general.Nu este momentul ca informatia sa fie data publicitatii inainte ca sa fi avut discutia de azi in Primarie.Inportant este ca anume tu ai reactionat la cele vazute.Si eu ca Presedinte a comisiei pentru minori Primaria Hirbovat Anenii Noi,cred ca daca societatea ar reactiona ca tine va fi totul ok.BRAVO!!!!!!!!

  2. 2
    vadim calmic Says:

    …reportajul este foarte reusit si cu sens ..iti apreciez curajul pe care l-ai avut hotarindu-te de a scrie acest reportej,……oricind vei avea nevoie de ajutor sint gata sa ti-l ofer…..

  3. 3
    alyshka90 Says:

    „Nepasarea- cel mai mare handicap”…
    Olga, salut ideea ta de a scrie un astfel de articol, dar sper ca te-ai asigurat de faptul ca copilul, despre care vorbesti, nu va avea de suferit in urma publicarii numelui in intregime… Pentru mine era suficient doar prenumele (sau poate ai utilizat un pseudonim, nu stiu)…
    alyshka90.blogspot.com

    • 4

      da mam asigurat deoarece numele de blog al meu il cunoaste doar citeve persoane de ibcredere, am scris si numele de familie deoarece acest arrticol a fost scris cu csopul; de al ciuti si instantele de la mine din localitatae de comentariu mersi

  4. 5

    da..reportajul e foarte reusit…bravo..


RSS Feed for this entry

Lasă un comentariu